Gaskedler​

Bent Madsen VVS-Gasteknik har nu monteret alle fabrikater af gas kedler siden 1983.

De seneste 15 år har vi kun monteret Bosch gaskedler, som, vi mener, er nogle af de bedste kedler på markedet rent energi- og kvalitetsmæssigt.

Og da vi selv de sidste 30 år, har kør servicere på kedlerne efterfølgende, føler vi, at vi ved hvad vi snakker om.

Og vi mener, at vi er et af de firmaer, som har den største ekspertise i montering af Bosch gasfyr.

Vi er HMN Gasmester og er Bosch certificeret Climate partner.

Vi kommer løbende på kursus hos HMN og gaskedel leverandørerne.

 

Hvorfor vælge en Bosch Climate Partner?​

Bosch Climate Partnere er kompetente installatører som i samarbejde med Bosch, lægger ekstra vægt på varmeløsninger af høj kvalitet.

Bosch Climate Partnere har i en samarbejdsaftale med Robert Bosch A/S forpligtet sig til at leve op til en lang række krav.

Installatørerne skal leve op til høje uddannelseskrav, som gør at du altid er sikret den bedste rådgivning og installation, når du vælger din gas- eller varmepumpeløsning. Installatørerne videreuddanner sig løbende på tekniske kurser hos Bosch for at følge med i den nyeste udvikling.

Installatørerne er specialister og har stor erfaring i Bosch produkter. Samtidig er du altid garanteret en pålidelig og venlig service, når du vælger en Bosch Climate Partner.

 

Hos Bent Madsen VVS-gasteknik kan du uden beregning få en fast pris uden ekstra udgifter på installation af naturgas, ligesom vores montør selvfølgelig også giver en grundig instruktion og vejledning i brugen af dette efter færdiggjort installation.

Vi udarbejder også gerne faste serviceordninger til både privat- og erhvervskunder, der er skræddersyet efter jeres behov.

Ring til os på telefon 44 98 78 88, og vi finder en dag, hvor det passer dig.

 

 

Medlem af og samarbejder med​

Åvej 40 - 3500 Værløse

Tlf.: 44 98 78 88 - E-mail: vvs@bmvvs.dk & gas@bmvvs.dk

CVR: 33745915