VVS-arbejde til privat og erhverv

Bent Madsen VVS-Gasteknik klarer alt inden for VVS og blikarbejde til såvel private kunder som til virksomheder, boligselskaber, institutioner og andre erhvervskunder.

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor vores bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet uanset opgavens omfang.

Alle typer opgaver​

Skal toilettet eller køkken vandhanen udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, kedlen udskiftes, badeværelser forskønnes eller etageejendommens VVS optimeres, så er vi klar til opgaven.

Bent Madsen VVS-Gasteknik håndterer alt fra det simple til det avancerede. Vi gør det til tiden og altid til din tilfredshed. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle Vvs-installationer med vores faste serviceaftaler.

Stor erfaring og kompetent rådgivning

Vi har over 40 års erfaring i branchen og giver gode råd og en samlet pris på arbejdet, inden vi går i gang. Med os som din professionelle samarbejdspartner er du garanteret et grundigt arbejde i højeste kvalitet, hvor der altid bliver lagt vægt på dine og ejendommens individuelle behov.

Kontakt os på telefon 44 98 78 88, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave, har et akut VVS-problem, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din VVS-opgave.​

Medlem af og samarbejder med​

Åvej 40 - 3500 Værløse

Tlf.: 44 98 78 88 - E-mail: vvs@bmvvs.dk & gas@bmvvs.dk

CVR: 33745915